...

Научете повече за etrend.bg Етренд

В тази страница, ще имате възможност да научите повече за нас и нашата дейност. Ние вярваме, че дългосрочните бизнес отношения се градят върху прозрачност и доверие.

Продажби на едро. B2B продажби на едро.

Продажби на едро

-Купувате само това, което Ви трябва.

-Пазарувате на цени близки до покупните.

-Получавате стоката в кратки срокове.

Дропшипинг продажби. Дропшипинг продукти в България.

Дропшипинг

 1. Вие намирате клиент
 2. Ние подготвяме и изпращаме стоката към Вашия клиент.
 3. Вие получавате комисионна за поръчката.
Внос по заявка от Китай. Внос по заявка от Европа.

Внос по заявка

Предлагаме внос по индивидуална заявка на клиента.

Разполагаме с най-добрите агенти в Китай и Европа, благодарение на които бихме могли да Ви предоставим най-добрите цени за търсените от Вас продукти. Изготвяме прозрачна оферта без скрити клаузи, такси или надбавки.

Нашата мисия

За нас клиентите са на първо място. Затова е важно тяхното мнение и удовлетвореност. Предлагаме консултации преди и след покупка на продукт. Съдействаме максимално на нашите клиенти, защото ценим всеки един от тях. Предлагаме програма за лоялни клиенти, които могат да използват преференциални цени.

Обекти

През годините сме сменили няколко различни обекта.В самото начало започнахме с малък офиси склад под наем. Към днешна дата имаме собствен магазин със шоурум около 300 квадрата, складова база и офисна част в гр. Пловдив, а също така и собствена складова база с площ около 600 кв.м. само на някоко километра от Пловдив.

Опит

Занимаваме се с търговия повече от 20 години.През 2007 година открихме първия си онлайн магазин за иновационни продукти и технологии на българския пазар. Две години по-късно (през 2009 г.) официално създахоме бранда “Техношоп”. През 2018 година стартирахме TECHNO-B2B - платформа изцяло насочена към партньори, която от 2022 г. се преименува на Etrend.bg През годините имаме изградена отлична репутация и хиляди доволни клиенти.

Директен вносител

Ние сме директен вносител на предлагания асортимент. Разполагаме с агенти в Китай и Европа, които ни помагат да намираме интересни и качествени продукти. Имаме отлично изградени връзки с партньори от цял свят. Осъщестяваме и индивидуален внос по заявка на клиента.Предлагаме партньорски програми с чудесни възможности. .

Богат асортимент

Имаме икзлючително богат и изненадващ асортимент. Предлаганите продукти са най-различни - електроника, "ТВ" продукти, стоки за дома и градината, камери, измервателни уреди, масажори, масажни кушетки, професионално оборудване за козметични студия и масажни салони, рехабилитационни и SPA центрове, друга професионална техника, лимфопреси, уреди за лична грижа и много други.

Защо да изберете нас?

Брандът Техношоп се развива още от зората на онлайн търговията в България – някъде от около 2008 година, като през всичките тези години имаме хиляди доволни клиенти и утвърдени позиции. Освен това през всичките тези години имаме изградена безупречна репутация, като едно от основните правила, които следваме през цялото това време е, че “Когато клиентът е доволен, доволни сме и ние”.

Редовно получаваме нови и иновативни продукти, които качваме в каталога. Правим качествени и подробни преводи към всеки един продукт, така че клиента да е максимално улеснен при употребата му. Преводите се извъшрват от заклети преводачи, с които имаме изградени дългогодишни връзки.

Разполагаме със собствен офис и склад позициониран в центъра на град Пловдив. Основната складова база на Техношоп е на няколко километра от гр. Пловдив, като площта към момента е около 600 квадрата метра. Поддържаме голям асортимент от продуктите си на склад, за да Ви осгигуряваме бързи доставки.

 

Директен вносител

Техношоп е директен вносител на по-голямата част от предлагания асортимент. Разполагаме с агенти в Китай и Европа, които ни помагат да намираме интересни и качествени продукти. Имаме отлично изградени връзки с партньори от цял свят. Осъществяваме и индивидуален вноос по заяква на клиента. Предлагаме партньорски програми с чудесни възможности.

 

Какво спестявате?

Предвид, разходите за доставка, застраховка на стоката, дължимо ДДС и МИТО, организация на доставка и още редица стъпки при внос на стока, ще осъзнаете плюсовете да работите с нас, а именно:

 • Спестявате си време
 • Спестявате пари (работим с големи количества и постигаме изключително ниски цени при внос)
 • Не плащате наеми за складиране и съхранение на стоката.
 • Пазарувате от директен вносител.
 • Страхотни дропшипинг комисионни при реализирани продажби.
 • Отлични цени на едро.
 • Не затваряте пари и не рискувате загубата им.
 • Възможност да пазарувате само и единствено при поява на клиент.

Освен всичко изборено до момента, има и други положителни страни, които допълнително да Ви стимулират да се включите към партньорската ни програма.

 

Преглед на стоката преди изпращане

Ние преглеждаме стоката, преди да бъде изпратена към Вас и се уверяваме, че всичко е наред преди да я изпратим.

Наистина добри цени

Цените, на които ще имате възможност да закупувате продуктите са доста близки до покупните такива от прозиводител.

Още полезна информация:

Нашите консултанти са на разположение и в готовност да Ви съдействат през работно време:

 • Понеделник – Петък: 09:00 – 18:00 часа
 • Съобта: 09:00 – 13:00 часа
 • Неделя Почивен ден

Телефон за връзка: 0878 174 971 или 032 / 66 86 76

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.