За търговци на едро

etrend.bg търговия на едро
Този вариант е насочен към търговци, които имат възможност и желаят да инвестират в закупуването на повече от един продукт, като разбира се този тип партньори, ще достигнат по-добра цена от тази на дропшипинг партньорите.

Търговците на едро продават стока чрез свои обекти или онлайн магазини и обикновенно поддържат налични количества на свой склад. Препоръчваме да се включите към програмата, в случай че възнамерявате да извършвате редовни едрови поръчки, предвид условията на програмата, а именно:

 1. Въпреки, че купувате с цени за “Търговци на едро”, ние осигуряваме и издаваме гаранционна карта към Вас, както и инструкции за продуктите.
 2. Издаваме ДДС фактури. 
 3. Всички цени в платформата са с включено ДДС.
 4. Получавате значително по-добра цена в сравнение с тази на дропшипинг партньорите.
 5. Индивидуални цени за всеки продукт. Възможност за допълнителни отстъпки спрямо количеството, което закупувате. Отстъпките за количества, ще се визуализират към всеки продукт под формата на таблица, след като сте се вписали в профила си.

В секция “->Профил->Поръчки” всеки търговец на едро, ще има пълна история на поръчките, които е направил към момента.

Чрез тази функция, Вие ще можете да преглеждате подробно поръчките, както и да проследявате техния статус.

 1. Наложен платеж – плащане при доставка
 2. Банков превод – плащане по банков път след получаване на проформа фактура.
 3. Плащане чрез портфейл – в случай, че вече имате зареден портфейл и наличен баланс в него.

Доставките на всички пратки са за сметка на търговците на едро, независимо от стойността на поръчката.

Предлагаме възможност за взимане на стоката от наш магазин или директно от складовата ни база.

За физически лица – 24 месеца

За юридически лица – 12 месеца

Изпращането на продукти за рекламация и транспортните разходи са за сметка на партньора.

Гаранционните условия са описани подробно към всяка издадена гаранционна карта.
*Към описанието на всеки продукт в платформата B2B е изрично написано дали към същия се предоставя гаранция или не.

В случай на нужда от гаранционно обслужване, можете да изпратите стоката до наш сервиз след консултация с наш оператор. 

Поддържаме резервни части и консумтави за повечето продукти.

Предлагаме и извънгаранционно обслужване.

Ние изпращаме продуктите към Вас, а Вие ги продавате на Ваши клиенти. 

Към всеки продукт получавате инструкции на български език.

Всички пратки, които изпращаме са предваритлено прегледани и добре опаковани преди предаването им на куриер. В случай на транспортен дефект при получаване е небоходимо да ни звъннете в момента на доставка и пред куриера за задействане на съответните процедури. В противен случай ние не носим отговорност за евентуални транспортни повреди.

Срок за изпращане на поръчките: от 1 до 3 дни.

Обикновенно поръчки направени преди 15:00 часа се изпращат на същия ден.

 • За корекции по вече входирани поръчки към нашата система е необходимо да ни се обадите по телефона (0878 174 971). Моля обърнете внимание, че ако статуът на поръчката е “Приключен” корекции не могат да бъдат нанасяни.
 • Регистрирай се сега! След заявка за регистрация, ще получите обратна информация на имейл или телефонно обаждане от наш представител. Активирането на профила се осъществява до 48 часа. Ако желаете по-бързо активиране, моля позвънете на телефон: 0878 174 971

Нови условия за всички партньори в сила от 11.12.2023 г.

Уважаеми партньори,

Наближава нов етап в нашето сътрудничество, искаме да споделим с вас някои вълнуващи промени, които ще влязат в сила от 11.12.2023 г.
Въвеждаме тези нови условия с цел да подобрим процеса на работа и да увеличим ефективността.

През годините, нашето партньорство е било изключително ценно. Вашият принос е бил критичен за нашия успех и искаме да ви благодарим за неизмеримата подкрепа, доверие и преданост, които сте показали. Вашата уникална роля и усилия в нашата бизнес мрежа са били основен двигател за нашия растеж.

С въвеждането на новите условия, ние се стремим да осигурим още по-гладко и ефективно взаимодействие. Нашият основен фокус е да поддържаме и укрепваме нашите отношения, като същевременно предлагаме още по-конкурентни условия за търговия на едро и дропшипинг. Вярваме, че тези промени ще ни помогнат да разширим нашия обхват и да увеличим продажбите.

Важно е да подчертаем, че вашата обратна връзка е в основата на тези промени. Вие сте в центъра на нашия бизнес, и вашето мнение и идеи са от съществено значение за нашето непрекъснато усъвършенстване.

Нека заедно продължим да растем, да се развиваме и да постигаме нови успехи. Благодарим ви, че сте част от нашето бизнес семейство. Очакваме с нетърпение да продължим нашето устойчиво партньорство.

1. Търговия на едро

За търговците, които купуват стоки на едро промени почти няма.

Те продължават да използват едрови цени за всички продукти спрямо таблицата с количества и цени за съответните количеств към всеки артикул във сайта.

Новоситите, които въвеждаме при тази група е следната:

1.1. Начини на плащане:

– Банков път;

– Наложен платеж;

– Плащане на поръчката чрез портфейл при наличен баланс.

1.2. Мога ли да използвам дропшипинг опцията за даден клиент?

Разбира се! Можете да използвате дропшипинг опцията по всяко време, в случай че дадена поръчка желаете да бъде изпратена към Вашия клиент. В такъв случай използвате дропшипинг цени за единични бройки или цените посочени към продукта в таблицата за отстъпки при количества.

1.3. Ново: Отстъпка при достигане на оборот

Тази опция позволява да използвате цени на едро дори и за единични бройки за съответни артикул при достигане на поръчка на стойност равна или по-голяма от 500 лв.

Това е предвидено, в случай че желаете да разширите асортимента си и да тествате кои от продуките, бихте продавали добре.

Какво, ще ми струва да използвам платформата?

НИЩО, да точно така - нищо! Платформата etrend.bg е напълно безплатна за използване.
0 на месец
 • Достъп до платформата
 • Дропшипинг услуга
 • Продажби на едро
etrend.bg

Регистрирайте се сега!

Станете част от семейството на etrend.bg, за да получите достъп до най-развитата платформа за дропшипинг продажби в България.

etrend.bg

Чрез нашата бизнес платформа, Вие можете да започнете да си осигурявате допълнителни или основни месечни доходи. Всичко зависи от Вас и желанието Ви за работа! Ние не спираме да се развиваме. Започнете да се развивате с нас!
Регистрирай се
etrend.bg - dropshipping and wholesale