Дропшипинг & търговия на едро - Информация за нови партньори

Дропшипинг и продажби на едро

За etrend.bg

Какво представлява “B2B партньорска програма”?

Накратко това е лесен и бърз начин да си създадете допълнителни, пък защо не и основни доходи, като продавате наши продукти! Изисква се единствено свободно време и желание за работа от Ваша страна.

Етренд е част от семейстовто на “Техношоп България”, като B2B платформата etrend.bg е насочена изцяло към дропшипинг партньори и търговци на едро.

Директен вносител

Ние сме директен вносител на по-голямата част от предлагания асортимент. Разполагаме с агенти в Китай и Европа, които ни помагат да намираме интересни и качествени продукти. Имаме отлично изградени връзки с партньори от цял свят. Осъществяваме и индивидуален внос по заяква на клиента. Предлагаме партньорски програми с чудесни възможности.

От кога работи нашата B2B партньорска програма?

Партьорската програма стартира на 01.10.2018 година като готов и изграден бизнес модел. Преди официалното стартиране на програмата нашия екип разработваше софтуера и уточняваше всички детайли в продължение на около година, като целта беше да предоставим платформата в напълно готов и работещ вид. Както винаги, и този път сме се постарали максимално да удовлетворим нуждите на нашите партньори.

За целта разделяме програмата на 2 основни  B2B групи:

  1. Дропшипинг партньори
  2. Търговци на едро


НОВО: 
С един профил имате достъп и до двете B2B групи и съответните цени към тях. Разбира се между двете групи има някои основни разлики, които ще разгледаме по-долу в страницата.

Защо да изберете нас?

Брандът Техношоп се развива още от зората на онлайн търговията в България – някъде от около 2008 година, като през всичките тези години имаме хиляди доволни клиенти и утвърдени позиции. Освен това през всичките тези години имаме изградена безупречна репутация, като едно от основните правила, които следваме през цялото това време е, че “Когато клиентът е доволен, доволни сме и ние”.

През 2018 година стартирахме платформа изцяло насочена към B2B партньори. В началото бе използвано името “Techno-B2B”, но през 2022 г. платформата смени своето име на “etrend.bg”.

Редовно получаваме нови и иновативни продукти, които качваме в каталога. Правим качествени и подробни преводи към всеки един продукт, така че клиента да е максимално улеснен при употребата му. Преводите се извъшрват от заклети преводачи, с които имаме изградени дългогодишни връзки.

Разполагаме със собствен шоурум, склад и офисна част позициониран в гр. Пловдив. Основната ни складова база е на няколко километра от гр. Пловдив, като площта към момента е около 600 квадрата. Поддържаме голям асортимент от продуктите си на склад, за да Ви осгигуряваме бързи доставки.

Общи условия за партньорската проргама

ВАЖНО: Партньорската програма под формата на дропшипинг и едрови продажби е валидна само за продуктите, които са включени в специално създадената платофрма “www.etrend.bg

За всички останали продукти, които не са публикувани в тази платформа не са предвидени ценови корекции за партньори към момента.
*Все пак, ако проявявате интерес към даден артикул или група продукти, бихте могли да ни изпратите индивидуално запитване на имейл или на посочените телефони. Ще Ви предоставим индивидуална ценова оферта.

Моля, следете редовно партньорската програма. Освен добавянето на нови продукти е възможно и временното премахване на някои продукти поради различни причини – недостатъчен интерес, изчерпана наличност, морално остарял модел и други.

*Възможно е да има промяна на окомплектовка, промяна на цена към крайни клиенти, както и промяна на цената към дропшипинг партньорите или едровите цени вследствие на променени доставни цени при внос (получаване на стока), поскъпване на стока при закупуване от производител, или други непредвидени обстоятелства.

Цялата информация в платформата е актуална и се обновява ежедневно. 

1. Очакват ли се нови неща?

Да, съвсем скоро очакваме още нови неща, по които работим от известно време.

Нека да представим някои от тях в следващите точки.

1.1. Интеграция между etrend.bg и складовата ни програма

В момента се разработва модул за интеграция между etrend.bg и складовата ни програма в реално време, като е предвидено обновяване на наличността на продуктите непрестанно. На всеки 3 минути софтуерите, ще извършват комуникация и по между си и при изчерпване на даден артикул, то той ще бъде автоматично спрян от платформата.

При появата на изчерпан артикул в нашия склад, същата комуникационна система, ще маркира артикула като наличен и свободен за продажби в etrend.bg.

На практика партньорите, ще имат достъп почти в реално време на наличността на продуктите (обновление на всеки 3 минути).

1.2. Автоматизиране на поръчки от etrend.bg към търговския ни софтуер

Вече има изградена интеграция и поръчките от etrend.bg се синхронизират с търговския ни софтуер за продажби, което значително ще улесни процеса на работа и ще елеминира възможността от евентуални неточности. Тази интеграция, ще позволи пълна проследимост и автоматизация на портфейла, авансовите плащания и текущи фактури.

Също така в момента се обсъжда варианта за “блокирани” количества при поръчка. Това е опция, която евентуално ще запази количества за поръчките, които вече сте входирали през платформата. На практика тези количества, ще бъдат “блокирани” за продажба от склада ни и ще бъдат запазени за Вашите поръчки.

1.3. Корекция на дропшипинг цени във Ваша полза

Предстои обновяване на продуктите в платформата и коригиране на някои от дропшипинг цените във ВАША полза! Това означава, че за някои от продуктите, Вие ще получите по-добра дропшипинг цена. Това, ще позволи да увеличите печалбите си!

2. НОВО: Създаване на общност /community/.

Имаме удоволствието да ви представим нашата последна инициатива – създаването на ексклузивна общност за нашите дропшипинг партньори и търговци на едро. Тази общност има за цел да създаде платформа или място, на която можем да общуваме открито, да обменяме ценен опит и знания, да предоставяме съвети и да развиваме интересни теми и дискусии.

Вярваме, че създаването на такава среда ще бъде от огромна полза за всички нас. Ще имате възможността да се свържете с други професионалисти в бранша, да споделяте успешни стратегии, да научите за новите тенденции в търговията и дропшипинга, и да получите подкрепа или съвет при нужда.

Нашият екип ще участва активно в тази общност, като предоставя редовни актуализации, професионални съвети и отговори на вашите въпроси. Обмисля се организирането на онлайн срещи, уебинари, и дискусионни форуми, за да поддържаме динамичен и ангажиращ диалог.

Вашето мнение и предложения са изключително ценни за нас, и бихме се радвали да чуем вашите идеи за това, как тази общност може да бъде още по-полезна и интересна за вас. Ако имате такива, бихме се радвали да ги споделите с нас чрез тикет системата или на имейл info@etrend.bg

Очаквайте скоро повече информация за начина на присъединяване към общността. Ние сме силно развалнувани от тази нова възможност да работим заедно в по-сътрудническа и иновативна среда.

3. Вашето мнение е важно за нас и ще ви предоставим уникална възможност!

Също така, с голямо удоволствие ви информираме за една уникална възможност: нашите дропшипинг партньори и търговци на едро, ще имат възможност да участват активно в някои от ключовите решения, засягащи платформата. Това участие ще става на анкетен принцип, като вашето мнение може да има реално влияние върху бъдещето и развитието на нашите услуги.

Един от първите въпроси, който ще ви зададем, ще бъде:

“С какъв тип стоки бихте желали да разширим асортимента на нашата платформа?”

Това е вашата възможност да споделите своите предпочитания и идеи, които ще помогнат да създадем по-персонализирано и целенасочено портфолио от продукти, отговарящо на вашите бизнес нужди и тенденции на пазара.

Вашата активна роля в това решение е крачка напред към по-тясно и значимо партньорство, където вашето мнение и опит са важни и ценени. Чрез такива инициативи ние целим да подсилим връзката между помежду си и да обогатим нашата обща платформа.

Регистрирайте се сега!

Станете част от семейството на etrend.bg, за да получите достъп до най-развитата платформа за дропшипинг продажби в България.

etrend.bg

Чрез нашата бизнес платформа, Вие можете да започнете да си осигурявате допълнителни или основни месечни доходи. Всичко зависи от Вас и желанието Ви за работа! Ние не спираме да се развиваме. Започнете да се развивате с нас!
Регистрирай се

*Продуктите се обновяват периодично, като се стремим постоянно да добавяме нови. Можете да разгледате актуалните продукти, като цъкнете върху “Продуктов каталог” по-горе.

защо да изберете нас? Etrend.bg

Още предимства да работите с нас

Директен вносител

Ние сме директен вносител на по-голямата част от предлагания асортимент. Разполагаме с агенти в Китай и Европа, които ни помагат да намираме интересни и качествени продукти. Имаме отлично изградени връзки с партньори от цял свят. Осъществяваме и индивидуален внос по заяква на клиента. Предлагаме партньорски програми с чудесни възможности.

Преглед на стоката преди изпращане
Ние преглеждаме стоката, преди да бъде изпратена към Вас и се уверяваме, че всичко е наред преди да я изпратим.

Цените, на които ще имате възможност да закупувате продуктите са доста близки до покупните такива от прозиводител.

Какво спестявате?
Предвид, разходите за доставка, застраховка на стоката, дължимо ДДС и МИТО, организация на доставка и още редица стъпки при внос на стока, ще осъзнаете плюсовете да работите с нас, а именно:

  1. Спестявате си време
  2. Спестявате пари (работим с големи количества и постигаме изключително ниски цени при внос)
  3. Не плащате наеми за складиране и съхранение на стоката.
  4. Пазарувате от директен вносител.
  5. Възможност за генериране на страхотни печалби на дропшипинг принцип.
  6. Отлични цени на едро.
  7. Не затваряте пари и не рискувате загубата им.
  8. Възможност да пазарувате само и единствено при наличието на клиент.

Освен всичко изборено до момента, има и други положителни страни, които допълнително да Ви стимулират за да се включите към нашата B2B програма.